Brief van Ben Cleofe Barrios

Binnengekomen 5 juli 2017

Dierbare SFK-familie,

Ik heb niet genoeg woorden om uit te drukken hoe dankbaar ik ben, dat er nog steeds mensen zoals jullie bestaan in deze wereld. IK ZOU JULLIE WEL IN EEN DOODSJE WILLEN DOEN !!! (You are for keeps). Een diploma behalen is niet zo makkelijk als ze zeggen, je moet er erg hard voor werken. Ik heb zo veel ups en downs meegemaakt voordat jullie mij kwamen helpen.

Nu ik alle moeilijkheden in mijn studie heb overwonnen en mijn graad in bedrijfskunde heb gehaald, ben ik erg trots op tien jaar lid te zijn van de SFK-familie. Ik ben erg dankbaar en gezegend dat ik jullie heb en jullie een deel van mijn leven zijn. Het is grappig dat ik mijzelf “wat als” vragen stel. “Wat als ik hier geen deel van zou uitmaken?” “Waar zou ik dan zijn?” “Wie zou ik  dan zijn?” “Omdat wij arm zijn zou ik waarschijnlijk niet naar het college hebben kunnen gaan” enzovoort.

Jullie hebben mij gestimuleerd om de lat hoog te leggen, sterk te zijn en een helder perspectief in het leven te hebben. Jullie hebben mij geleerd hoe belangrijk het is een opleiding te hebben. Jullie hebben geen idee hoe zeer jullie mij veranderd hebben. Jullie hebben mij een beter mens gemaakt.

Ik hoop dat jullie doorgaan met hoop bieden aan kinderen zoals wij. Ik hoop dat jullie kinderen zullen inspireren om een opleiding te waarderen. Ik weet dat, zelfs wanneer het slechter gaat met de wereld, er altijd hoop is voor de jeugd.

Ik wens jullie allen een lang leven in goede gezondheid! Heel erg bedankt voor alles, voor jullie hulp, voor jullie financiële en morele steun!

Dit is niet ons afscheid, dit is onze start. Ik zal nooit vergeten hoeveel jullie gedaan hebben! Waar ik ook ga, hoe ver weg ook, SFK heb ik voor altijd in mijn hart gesloten!

DANK JULLIE WEL STUDIEFONDS FILIPPIJNSE KINDEREN, SIR JOOP EN DE BESTUURSLEDEN VAN SFK IN DE FILIPPIJNEN EN IN NEDERLAND!

Hoogachtend,

Barrios, Ben Cleofe G.